Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bunun önlemini bile montaj esnasında yangın firması, tasarruf sırasında ise binadan mesul eşhas almalıdır.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve öteki kıpırdakların yangın yahut herhangi bir ivedili yer esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, gestaltlması zaruri, dokumaların vazgeçilemez unsurları beyninde yer almaktadır.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini yağdırmak amacıyla kullanılan özel layihamlı baplardır.

Yangın kapısı; benibeşer esenlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yerında kompetan ve sertifikalı kaynarçılarımızın katkıları ile her projeye normal yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Açılıp - kapanma işlemlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul Yangın kapısı istanbul fi yatı periyotlarla bu vaziyet denetleme edilmelidir. 

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, otomatik kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın kapısı son nokta nazik bir öneme sahiptir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir sair özelliği kilit + grup seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Yangın merdiveni, ivedi durumlarda emniyetli bir şekilde binadan boşaltma temin etmek midein kullanılan yaşamsal bir asayiş tesisatıdır. İster ticari bir yapı isterse konut olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page